duminică, 3 februarie 2013

Cu cobiliţa pe autostrada informaţiei


«Iubesc grădinile, podgoriile, parcurile, şesurile, livezile, florile, iarba, în genere, lumea vegetală. De când cunosc oamenii, iubesc mai mult animalele domestice şi sunt gata să îmbrăţişez fiarele. Nu suportam pisicile. Acum iubesc şi tigrii, dar nu pe ,homo valachicus’ din clasa dominantă a tuturor regiunilor, această sinistră mixtură de levantin occidentalizat, de bizantin caricaturizat şi de mojic felon. Se pot schimba sistemele. Cutumele rămân, cu oameni de aceeaşi fizionomie şi mizerabilă plămadă biologic. »

« Pe Maica Veronica o iubeşti şi o stimezi pentru faptele ei măreţe. A zidit din temelie, începând într-un bordei, cea mai tânără şi cea mai curată mânăstire a ţarii mele. Nu este o mânăstire obişnuită. A înfiinţat prima mânăstire de fecioare, într-o ţară de curve şi lichele. »

                        Petre Pandrea – Călugărul alb

Eu, un cobiliţar”, am pus în cobiliţă, mai sus, două citate din Petre Pandrea. La http://bordelezu.wordpress.com/2013/02/02/o-maimuta-la-120-km-monica-macovei/ am pus alături o maimuţă şi pe Monica Macovei. Sigur că între numita doamnă şi maimuţa pomenită nu există nicio legătură, despre cea de-a doua pot scrie multe, despre prima nimic.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu