sâmbătă, 9 februarie 2013

Planul secret al lui Năstase, hoţul hoţilor – după o idee de Horia Gârbea


Bordelezu – tizul meu felin – dă din coadă, semn că prada e aproape.

“Văzând că oamenii înghit mica hoţie, Năstase plănuise pe cea mare, care îi izbutise pe deplin. Furtul se făcea sub ochii lor, printr-o a doua ţeava de scurgere, nu prea ingenioasă, care pornea chiar de la coş. Oamenii care măcinau se sprijineau chiar cu mâna de ea, fără să le treacă prin cap ce fel de scurgere avea ţeava aceea. Ei controlau doar irimicul, să nu fie prea mare, adică nu cumva ca proprietarii să tragă o dată cu irimicul şi boabe curate.

Este evident că Năstase e un hoţ, proba testimonială de mai sus e irefutabilă, pe baza ei oricare complet de judecată din lume l-ar condamna. Din punct de vedere juridic, să fie clar, Năstase e vinovat. E un infractor, nu mă feresc să folosesc acest cuvânt, îmi asum întreaga responsabilitate.

Bibliografie
      1.       Lucia Verona - Blog'n roll se întoarce... la puterea a doua şi a treia!

2.       Adrian Năstase - Lansare Blog’n roll vol. 2 si 3 – intre schimbatorul Web 2.0 si permanenta hartie

        3.        Horia Gârbea - După Marin Preda. Moromeții III. Țugurlan – a treia chestiune

         http://horiagarbea.blogspot.ro/2013/02/dupa-marin-preda-morometii-iii-tugurlan.html 


PS . Îi mulţumesc maestrului Horia Gârbea că mi-a dat ideea să citez din Marin Preda – Moromeţii, vol. I.
Un post de televiziune m-a enervat, altfel nu scriam, a afirmat că la amintita lansare de carte nu au participat personalităţi… Dar Lucia Verona n-a fost acolo ? Ba a fost, dar n-au fost politicieni… Politicienii, în marea lor majoritate, poate greşesc cu unu’ – doi, sunt nişte personaje, ca şi mine. Eu nu îi consider personalităţi, atât timp cât nu se vede ceva pe urma lor. Pe urma lui Adrian Năstase ceva se vede, să fie clar ! :)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu